O nama

Štampani betoni

Beoston


Nakon dugogodišnjeg rada na prostorima USA, Beoston je počeo sa radom i na području Srbije.

Kvalitet pre svega

Naš moto je kvalitet pre svega. Mogli bismo vam objašnjavati sve karakteristike BeoStone štampanih betona, ali kao što i sami vidite - slike govore više od reči. S toga Vam preporučujemo da pogledate GALERIJU naših radova.

Pratimo trendove

Izaberite teksturu i boju i prepustite se BeoStone iskustvu. Beton se koristi stolećima kao najefikasniji oblik prekrivanja različitih površina u našem životnom okruženju. Sve što ste znali o ovoj vrsti materijala ostaje karakteristika, ali mi idemo korak dalje.

Realizujemo Vaše zamisli

Štampani beton kao dekorativni detalj daje vašem prostoru jedinstven izgled. Mi pristupamo betonu sa umetničke strane te svaki Vaš prostor poprima unikatne vrednosti. Vaše želje i naše iskustvo, Vaše ideje i naš materijal. Sve ideje realizujemo do najsitnijih detalja, nijasi boja, vrste štampe, itd.

Pravi izbor za Vas

Imamo mogućnost da uskladimo nove površine sa izgledom postojećih objekata. Koliko imate želja toliko Vam mi nudimo mogućnosti. Nudimo kontakte sa zadovoljnim mušterijama kao i obilazak radova koji su u toku. Uverite se lično i na licu mesta da je BeoStone odličan izbor.

Šta je štampani beton?

To je dekorativna podna obloga. Po svojoj strukturi štampani beton čini armirani beton koji je ojačan propilenskim vlaknima i obojen postojanom bojom. Kao dodatna dekoratvna osobina u svež beton se utiskuje tekstura specijalnim kalupima po izboru i primenjena dodatna zaštita specijalnim lakovima. Svi materijali za naš štampani beton isključivo su iz uvoza!

16. avgusta 2017.